söndag, februari 26, 2006

På 7:e och sista plats...


BÄST: Vita huset
SÄMST: Melodifestivalen, Toppkandidaterna, På Spåret, allt av Folke Rydén och Tom Ahland, Packat & Klart, Debatt, Trackslistan och filmer av Pedro Almodovar, Emir Kusturica och Aki Kaurismäki,

Sveriges television har en lång tradition av ett dödligt tråkigt utbud. Kanske har de aldrig varit sämre än SVT1 just nu. De har något slags public access ansvar som de försvarar genom att visa så dåliga grejer att man hellre ska vilja vara ute och leka i naturen. Tyvärr för den något revolutionerande teori så slår vi istället bara över till en annan kanal.

TILLÄGG 1: När det gäller Rapport så är det rapportering av verkligheten, så det är missriktat att ge SVT cred för det. Rapport går ju alltid som bäst när verkligheten går åt helvete. Det är som att credda Aftonbladet för att ett nytt vittne kommer fram och säger att han såg Christer Petterson skjuta Olof Palme.

TILLÄGG 2: Vita huset är visserligen det bästa SVT1 har, men det är fan rätt tråkigt det också. Ungefär som ett extrainsatt extralångt avsnitt av Valvakan 2006.

TILLÄGG 3: Och grejen med SVT1 är att dom har så sjukt mycket B-program att jag inte har sett mer än kanske 10% av dem. Skulle gissa att ”Sämst”-listan skulle vara rätt mycket längre om jag hade orkat sätta mig i program som Antikrundan, Drömsamhället och Djursjukhuset. Eller Konstaktion, Världen, Samtal med, In i väggen eller Skolakuten.

4 Comments:

Blogger CasaGallery said...

Jag gillar drömsamhället. Där får man lära sig vad feminism är

söndag, 26 februari, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jag gillar UR. Där får man lära sig lite allt möjligt.

måndag, 27 februari, 2006  
Anonymous Anonym said...

Ok att Vita Huset hamnar som bäst... men man snackar inte skit om Vita Huset. AIight?!

måndag, 27 februari, 2006  
Anonymous Anonym said...

asså, toppkandidaterna går ju på tvåan

måndag, 27 februari, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home