söndag, november 19, 2006

TomKat on Dawson's crack


Jag undrar vilken relation Tom Cruise hade till Dawson's creek? Själv gillade jag alltid Michelle Williams postNYC utlevda "Jenn" mer än präktiga Katie Holmes som bara hade ETT störigt ansiktsuttryck (det där när hon höjer ena sidan av munnen och ser nervös ut). Men satt Tom där och spanade på Katie och hatade det klassiska ögonblicket i sista avsnittet av första säsongen när hon äntligen fick sin första kyss av barndomsförälskelsen?

Jag var jämnårig med Dawsonsgänget, och när OC kom blev jag nervös om jag kunde bli kär i Summer och Marissa, precis som när jag började kolla på Veronika Mars. Men dom håller sig runt 25 så jag antar att det inte är helt sjukt. Men jag undrar när det kommer en ny ungdomsserie där skådespelarna verkligen är unga och där jag kommer känna att jag är för gammal för alltsammans. Gränsen går väl vid MTV showen Laguna Beach. Fast där nöjer jag mig med otroligt vackert foto och fantastisk dramarealism i bästa Robinsonanda.

Dawsongängets bästa ögonblick postCREEK:
KATIE: masterpiece: Ice Storm. Go var ok. Pieces of april jättefin. Wonder boys helt ok.
MICHELLE: Brokeback mountain, Station agent, Prozac nation var sådär, men kommer med nya bra filmer, bland annat en ny charlie kaufmanfilm; "Synecdoche, New York"
JAMES: Varsity blues var riktigt fin. rules of attraction funkade också.
JOSHUA: Började lysande i Mighty Ducks. var okej i Urban Legends och Cruel Intentions. Skulls var inte bra.

Michael Pitt var lysande som mesen Henry, samma sak Monica Keena som onda Abby som dog. Chad Murray som popstjärnan Charlie var väl inte helt bra, likaså kerr smith som jobbiga jack och ännu värre meredith monroe som psykot mcphea. Någon som dock höjde hela serien var inhoppen av Sweet valley high-Brittany Daniel. Ojojoj, då övergav jag Michelle för den ännu mer badgirlbitchen Eve. Men vaaafaaaan såg hon i Dawson???

3 Comments:

Blogger Dansk Skalle said...

det var var ingen ordning ovan. om jag måste lista skådisarna så skulle det se ut så här:
(baserat på deras prestation i dawon's då)

1.brittany daniel
2.michelle willams
3.michael pitt
4. monica keena
5. katie holmes
6. james van der beek
7. chad murray
8. joshua jackson
9. kerr smith
10. meredith monroe

måndag, 20 november, 2006  
Anonymous Anonym said...

MICHELLE: united states of leland är grym också. nämnde jag att hon har känt på mina magmuskler en gång på riche? sen drog hon för att jag inte hade nåt knark.

tisdag, 21 november, 2006  
Blogger Dansk Skalle said...

det var som fan
jag hade fixat knark till henne på fem minuter

jag tycker united states of leland var rätt pretto. kanske är jag för trög. jag har för mig att emil gillade den
han är ju visserligen inget geni han heller

tisdag, 21 november, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home