måndag, mars 06, 2006

På 2:a plats...


BÄST: Punk'd, Real World San Diego, TRL, Cribs, This is the new shit, The Osbournes, Run's House, Laguna Beach, South Park, The Andy Milonakis Show, Meet the Barkers, This is our music och Power Girls.
SÄMST: Musikvideos, Dirty Sanchez, Wildboyz, Jackass, Viva La Bam, The Ashlee Simpsons Show, Newlyweds.

MTV är en riktig bubblare och det finns få tevekanaler som är lika utskällda. ”Dom visar ju inte musik längre, det är ju bara serier…” Och det är just det som är deras styrka. För komediserierna på MTV är till skillnad från serierna på andra kanaler faktiskt roliga. Antagligen på grund av att inköparna inte är sextiofemåriga nobelprisvinnare utan losers, som en själv, som växte upp med MTV som enda trendmätare i slutet av 80-talet.

TILLÄGG 1. Det finns få lika vackert och träffsäkert skildrade reality program som Laguna Beach. Det är dokumentärfilm som allra bäst. So you haters out there, lighten up! You're just jealous because they have better lives then you.

TILLÄGG 2. Amerikanska musikvideos suger, men det finns vissa europeiska som är bra.

TILLÄGG 3. Det finns ett par riktigt dåliga program som har fått hålla på alldeles för längre. Två säsonger räcker, sen får de hitta på något nytt. Pimp my ride är inte dåligt riktigt ännu, men snart.

TILLÄGG 4: Jag var helt säker på att pojken i The Andy Milonakis Show var tio år gammal. Men han är 30. Helt genialiskt program.