onsdag, augusti 02, 2006

Kommer Persbrandt ställa upp???

Nu drar dom igång inspelningen av "ett öga rött" som kanske kan bli bra. en färsking bakom rodret tillsammans med tre vänner. Alltså "tre vänner", antaligen inte tre vänner. aaah, det var länge sen man var en färsking. Snart kommer dansk skalle hamna på maktlistor i dagens industri och kallas sell-outs av kidsen. ojojoj, längtar dit lite faktiskt. Hörde föresten för ganska länge sedan att persbrandt var inskrivet i "öga" manuset. Hoppas det är så fortfarande. Ställer han upp så får han (i a f lite) cred av mig.
Fick just hem flaunt-numret vi är med i. klagade på redaktören att vi inte kom på omslaget, utan anakin skywalkernörden. det gillade hon. haha

Just det: nya nöjesguiden. alltså på ett sätt tycker jag dom är sjyssta, NG, vice och rodeo för det är typ 25-35 åringar som försöker så extremt hårt att vara coola och sen så är dom egentligen jävligt mesiga när man ser dom på stan. Och det är liksom befriande med mobbade barn som tar revansch. Men tyvärr så är innehållet tråkigt och skrivet på bebisspråk och tar tre minuter att läsa igenom. Fast tre ganska najsa minuter trots allt.

Apropå coolt: Hittade en ny bra happyhardcore akt på myspace; Fitts for fight från norge.
Annars är det EBM som gäller nu.
Jo, det är det.