tisdag, mars 07, 2006

Och bäst är...


BÄST: O C, Punk'd, Big Brother, Jay Leno, Entertainment Now, 100 Höjdare!!!, High Chaparall, Joey, Las Vegas, Tommy Lee goes to College, Tredje skiftet, Summerland, One Tree Hill, Malmvägen, CSI Las Vegas, Buffy, Young, sexy & …
SÄMST: Girls of the Playboy Mansion, Americas Funniest Homevideos., Surreal Life, Sjunde himlen.

Kanal 5 stays on top. Ingen annan kanal har samma fingertoppskänsla för att köpa in serier som Kanal 5. En blandning av de bästa av underhållningsdraman, den bästa dokusåpan, de bästa och roligaste nöjesprogrammen och de håller sig hela tiden uppdaterade med serierna som alla snackar om over there. Ja, dom har bottennapp, men till och med Sjunde Himlen har något slags k-märkt ”tidiga-Beverly Hills” kvalité och Surreal Life är ett utmärkt surrogat för de få dagar vi inte får se freaksen i Big Brother. Kort sagt: Femman är bäst ingen protest.

TILLÄGG 1: Observera att det tar ett tag att komma in i mer komplicerade serier som Buffy. Det handlar inte bara om att döda vampyrer, och det handlar om vänskap och kärlek och relationer också.

TILLÄGG 2: Girls of the Playboy Mansion må vara något av det mest korkade och meningslösaste som visats i Kanal 5 rutan, men det utspelar sig ju i alla fall på the Playboy Mansion. Hade SVT mindmappat kring samma koncept hade det blivit Grabbarna på Clas Ohlssons.