tisdag, januari 16, 2007

tonfisk med najs

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics
Vi har blivit tillfrågade att göra en grej på guldbaggegalan. en slags sketch. inte live dock. har lite ambliventa känslor inför det. hade hellre varit den pinsamma snubben som delar ut bästa film, är lite packad och säger "priset går till du & jag" och sen "ba skoja", men men.

Klockan 17.05 idag la vi ner alla projekt och ansökningar och började planera en gerillainspelning av vårt favvemanus "sweet" som legat i byrålådan ett par år.

Klockan 17.12 återupptog vi alla projekt igen, la ner "sweet" och allt är som vanligt. allt är cool alltså.don't worry.

Hade en släng av dödsångest på väg hem från gymmet och kom och tänka på en sciencefictionidé vi hade förra året, men sen var det nån som sa att den typ redan var gjord. Men i alla fall gick den ut på att man, alltså forskare eller nått, kommer på ett sätt så att man föds och sen kan man vända om åldrandet med ett piller eller en spruta när man vill och så går det baklänges tillbaka tills man blir en bebis igen. alltså man får chansen att leva alla åldrar två gånger. Men t.ex om man väntar för länge så kan man ju gå och dö av naturligt orsaker. Eller tänk man får en förtiårskris och tar pillret för att man har ångest. då missar man liksom typ åttio år.

Men intrigen skulle ligga i kriget mellan "förstagångrarna" (alltså de som blir äldre första gången) och andragångrarna (de som blir yngre igen, och lever för andra gången) eftersom andragångrarna är mycket smartare och har levt mycket längre. Alltså andragångrarna vill typ ta över jorden eller nått.

nu när jag skrev om det blir jag lite sugen igen.

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Är du stenad?!

tisdag, 16 januari, 2007  
Anonymous Anonym said...

hur går det med det mentala? går det oxå bakåt, alltså glömmer man det man lärt sig, eller blir det bara äldre? låter sjukt bizzart; se ut som en baby, men uppför dig som du e 160.

tisdag, 16 januari, 2007  
Blogger Dansk Skalle said...

haha

well, alltså det är det som är grejen för andragångrarna, dom är mycket smartare på andra vändan. så ja, när man blir fem bast för andra gången är man typ 160 år mentalt.

grejen är att andragångrarna börjar infiltrera sig bland förstagångrarna och är typ duktigare på jobbet och smartare i skolan, för man vet ju inte vilka som är vilka. det är där intrigen/konflikten uppstår. förstagångrarna vill att andragångrarna ska ha ett visst märke eller nåt så att dom går att identifiera.
är du med?

onsdag, 17 januari, 2007  
Anonymous Anonym said...

i like it! ser en piprökande 5-åring i tweed framför mig.

onsdag, 17 januari, 2007  
Anonymous Anonym said...

Men om man är 160 år mentalt...är man verkligen smart då? Inte alls gaggig? Fuck it ändå. Älskar att det är nån som vågar göra annorlunda i svensk film. GÖR DENNA FILM och rövknulla SFI

onsdag, 17 januari, 2007  
Anonymous Anonym said...

hur går det tex om en andragångs 15 åring ligger med en förstagångs? ser man genom fingrarna, eller ogillas det?

onsdag, 17 januari, 2007  
Blogger Dansk Skalle said...

wonka: jag tror det handlar om hur typ dement man hinner bli innan åldern vänder. man ska som sagt inte vänta för länge. fysiskt reagerar kroppen efter åldern, så man blir starkare och starkare när man blir yngre igen. mentalt kan problem uppstå.

tranze: jag tror det blir olagligt, men, som sagt, svårt att kontrollera. det är därför man vill märka de olika grupperna.

onsdag, 17 januari, 2007  
Anonymous Anonym said...

och den stora frågan: vad händer med pensionen? hehe

torsdag, 18 januari, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home